Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران؛ رئیس شبکه لرزه‌نگاری استان همدان با تأکید بر اینکه پیش‌بینی وقوع زلزله مبنای علمی ندارد، گفت : هر گونه اخباری مبنی بر پیش‌بینی وقوع زلزله شایعه است.

اسدالله تیموری اظهار کرد: با وقوع زلزله بزرگی با 7.2 ریشتر در کرمانشاه گسل زاگرس مرتفع تحریک شده و این فعال شدن به‌طور قطع تأثیراتی بر گسل‌های اطراف خود خواهد داشت، اما هیچ مبنای علمی وجود ندارد که وقوع زلزله‌ها را در یک نقطه خاص تأیید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فعال شدن گسل زاگرس، گسل‌های هم راستای خود را فعال و تحریک خواهد کرد اما کسی نمی‌تواند وقوع زلزله‌ای بیشتر از  زلزله رخ داده در کرمانشاه را پیش‌بینی کند.

تیموری یادآور شد: تجربه گذشته نشان می‌دهد با وقوع زلزله با ریشتر بالا، احتمال وقوع زلزله‌هایی با قدرت و شدت بیشتر را کاهش می‌دهد چرا که انرژی درونی زمین تخلیه می‌شود.

رئیس شبکه لرزه‌نگاری استان همدان با بیان اینکه وقوع زلزله در استان همدان پس از زلزله کرمانشاه روند طبیعی داشته و حتی کاهش یافته است، افزود: شدت و بزرگی زلزله رابطه معکوسی با یکدیگر دارند به‌طوریکه شدت میزان تخریب را نشان می‌دهد و بزرگی میزان مقالات و اندازه زلزله در همان منطقه است بنابراین به هر میزانی که فاصله از محل وقوع زلزله کمتر باشد شدت احساس زلزله بیشتر می‌شود.

ایران جزء 10کشور زلزله خیز دنیاست

تیموری با بیان اینکه ایران جزء 10کشور زلزله خیز دنیاست، افزود: طی هشت سال اخیر در همدان زلزله‌ای با بزرگی بیش از 4.6 رخ نداده است.

وی درپایان با تأکید بر اینکه مردم به شایعات وقوع زلزله نباید توجه کنند، افزود: نقاط مختلف کشور ما زلزله‌خیز است اما پیش بینی وقوع زلزله از نظر علمی درست نیست.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۸۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت سامانه بارشی در جنوب استان تا ساعتی دیگر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون پیش بینی اداره کل هواشناسی استان گفت: این سامانه از امروز تا پایان هفته موجب رگبار و رعدوبرق و احتمال وزش باد شدید موقتی و بارش تگرگ در بعضی از نقاط استان در بعضی از ساعات به خصوص ساعات بعدازظهر و اوایل شب خواهد شد. 
رضا مرادی افزود: مطابق بررسی‌های فعلی بارش‌ها طی امروز و فردا پنجشنبه در مناطق جنوب استان محتمل‌تر است. 
او ادامه داد: به دلیل ماهیت رگباری بارش‌های این سامانه احتمال شدت گرفتن نقطه‌ای بارش‌ها وجود دارد که درصورت وقوع می‌تواند موجب آبگرفتگی معابر و آبراهه‌ها و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها شود.

معاون پیش بینی اداره کل هواشناسی استان گفت: همچنین در روز جمعه با احتمال کمتر در همه مناطق استان احتمال وقوع رگبار همرفتی شدید وجود دارد.
مرادی افزود: بر اساس خروجی فعلی الگوهای پیش بینی سرعت وزش باد در ساعات بعد از ظهر روز‌های جمعه تا یکشنبه نسبتا شدید تا شدید پیش بینی می‌شود.

به همین دلیل هشدار سطح نارنجی هواشناسی استان مرکزی صادر شد.

دیگر خبرها

  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب را لرزاند
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • فعالیت سامانه بارشی در جنوب استان تا ساعتی دیگر
  • پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در کاشان