Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، ایوب آقاخانی، نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر که در کارنامه خود نویسندگی سریال هایی همچون «برج عاج»، «توی گوش سالمم زمزمه کن» و ... و همچنین بازی در سریال «زیر گذر» و ... را دارد اهل دنبال کردن فوتبال یا هیچ ورزش حرفه ای دیگر نیست و خود را فوتبالی نمی داند، او خاطره ای از جام جهانی ندارد جز معطلی هایی که در اثر شادی های گاه و بیگاه مردم که در خیابان برای موفقیت های تیم ملی برایش ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاطره ای از جام جهانی یا حضور ایران در این جام دارید؟

به دلیل اینکه اهل فوتبال نیستم و اهل تعقیب ورزش های حرفه ای در شکل مسابقه نیستم، البته نه به این معنا که ورزش یا فوتبال بازی کردن را دوست نداشته باشم، تعقیب مسابقات حرفه ای آن خیلی مورد علاقه من نیست، بنابراین خاطره ای در این زمینه ندارم، جز اینکه هر خاطره ای که دارم عموما تلخ است، به این معنا که تنها چیزی که من از جام جهانی به یاد دارم و ادواری که ایران در آن جام بوده است، همیشه از مختصر شادی که محصول عِرق ملی من بوده است مردم برایم خاطره ای تلخ ساخته اند، آن هم این بوده که جایی به خاطر شادی مردم گیر افتادم و این موضوع اصلا برایم جذاب نیست. خوشحال بودم ایران مرحله ای را پشت سر گذاشته است، ولی معمولا مردم از آن خاطره بدی برایم می سازند. مگر اینکه آن روز خانه بوده ام و شادی مردم را از دور دیده و لذت برده ام. وقتی درون آن شادی هستم و با مردم هم صدا نیستم و درگیر کاری بیرون از خانه هستم این شادی ها معمولا برایم تلخی خلق می کند، بنابراین خاطره خیلی جالبی یادم نیست.

با توجه به این که اهل دنبال کردن مسابقات و ورزش حرفه ای نیستید، به نظر شما ایران در این جام چه نتیجه ای می گیرد؟

صادقانه آرزویم این است که اتفاق خوبی برای مردم ایران بیافتد و صادقانه باور دارم که نخواهد افتاد، ولی آرزو می کنم که اتفاق خوبی برای تیم ملی بیافتد و آرزو می کنم تیم ملی هرچه دیرتر از گردونه رقابت ها خارج شود تا مردم ما در بین این همه تلخی، شادی کنند، چون دلم برای شادی مردم ایران تنگ شده است، خیلی وقت است که شادی مردم را ندیده ام. آرزو می کنم مردم شاد باشند و بتوانند در هجوم این همه غم، شادی کنند.

سامیه لک، بازیگر تلویزیون که آخرین سریال او «آنام» ماه گذشته از شبکه سه سیما پخش شد، همه افتخار آفرینی های تیم ملی را خاطراتی به یاد ماندنی دانست و آرزوی موفقیت برای تیم ملی کشورمان کرد. او در صحبت های خود نشان داد که برخلاف بسیاری از هنرمندان از فوتبال بی اطلاع نیست و آن را دنبال می کند.

خاطره ای از بازی های جام جهانی، حضور ایران در این جام یا ... دارید؟

فکر می کنم همه ما ایرانی ها با حضور ایران در جام جهانی خاطره داریم و بیشترین آن برمی گردد به اتفاقی که در بازی های مقدماتی جام جهانی 98 مقابل استرالیا افتاد و بعد از مدت ها ایران در جام جهانی حضور پیدا کرد، ولی اصولا من تمام بازی های ایران در جام جهانی خاطره است، به دلیل حال خوب و احساس غرور و افتخاری که همه ما ایرانیان داشتیم. امیدوارم که امسال هم اتفاقات خوب برای ایران بیافتد و به مراحل بالا برویم، می دانم که کار ایران مقداری سخت است، ولی همینقدر که ایران در جام جهانی حضور دارد من افتخار می کنم و خوشحالم و برای همه بچه های تیم ملی بهترین آرزوها را دارم و به عنوان یک ایرانی به آن ها می گویم ما خیلی خوشحال می شویم اگر موفقیت آن ها را ببینیم و همینطور به مراحل بالاتر بروند، مثل خودشان که حتما دلشان می خواهد و خوشحال خواهند شد و اگر این اتفاق هم نیافتاد، باز هم ما پشت آن ها هستیم، باز هم دوست شان داریم و برایشان احترام قائل هستیم.

با توجه به شرایط گروه ایران در جام جهانی، پیش بینی شما از نتیجه های تیم ملی چیست؟

اصولا فوتبال پیش بینی پذیر نیست، من فقط می دانم که کار تیم ما امسال سخت است، اما مطمئنم بقیه تیم هایی هم که قرار است با ایران بازی کنند همین حس را دارند و فکر می کنند که کار سختی دارند. ایران تیمی قوی است و بچه ها انگیزه قوی دارند و امیدوارم بهترین اتفاق ها برای تیم مان بی افتد و برای همه آن ها آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. 

سام کبودوند، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است، او در کارنامه بازیگری خود سابقه بازی در فیلم های «چ»، «روباه»، «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» و سریال های «هیات مدیره» و «تاریکی شب روشنایی روز» را دارد. سام کبودوند پرسپولیسی دو آتشه است و می گوید کل کل شدیدی هم سر آن با استقلالی ها دارد. فوتبال را هم به طور جدی دنبال می کند، او از جام جهانی دو خاطره دارد، یک از آنها خاطره ای تلخ برای همه مردم ایران و است و دیگری خاطره ای جذاب از بازی ایران و استرالیا و صعود ایران به جام جهانی 98.

چه خاطره ای از جام جهانی، فینال های آن، حضور ایران در این جام یا شادی های مردم دارید؟

دو خاطره از جام جهانی دارم که در ذهن من ظبط شده است. یکی جام جهانی 90 بود که وسط پخش یکی از بازی ها زلزله رودبار اتفاق افتاد، سن من کم بود، آن زمان من دبستانی بودم و ما در تهران هم زلزله را احساس کردیم، که بعد از آن تبدیل به خاطره تلخی برای همه مردم ایران شد. خاطره دیگر من مربوط به بازی ایران و استرالیا است، فکر کنم پیش دانشگاهی بودم یا سوم دبیرستان، ما از مدرسه فرار کرده بودیک که به بازی برسیم، یادم می آید در خیابان از هر کس که می پرسیدیم ساعت چند است همه مبنایشان بازی ایران بود، می گفتند 20 دقیقه مانده به بازی یا یک ربع به بازی مانده است. خودم را به خانه رساندم و خاطرم هست مادربزرگم آن روز خانه ما بود و سر بازی وقتی که ایران گل دوم را زد، مادربزرگم نماز می خواند و من بعد از گل دوم آنقدر فریاد زدم که نماز مادربزرگ من شکست و بعد از آن به مدت 5 دقیقه من از خوشحالی فریاد می زدم و دور خانه می دویدم و مادربزرگم با دمپایی دنبال من می دوید که من را به خاطر اینکه نمازش شکسته بود می خواست من را تنبیه کند.

به نظر شما ایران در بازی های گروهی چه نتیجه ای می گیرد؟

خوش بینانه آن این است که ایران از مراکش ببرد و با اسپانیا و پرتقال مساوی کند و از گروه بالا برود، ولی احتمال بعیدی به نظر می رسد. آرزوی قلبی من این است که مانند بازی با آرژانتین بتوانیم بازی آبرومندی انجام بدهیم و لذتش را ببریم. بعید می دانم که اتفاق خاص و عجیب غریبی بیافتد.

ادامه دارد...

لینک بخش اول  http://l1l.ir/5646

خبرنگار: محمد پور اسماعیلی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جام جهانی روسیه فوتبال مراکش پرتقال بازیگر جام جهان 2018 روسیه ایوب آقاخانی اسپانيا سامیه لک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود

جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ با وجود اینکه برگ زرینی به افتخارات ایران افزود، اما ضعف‌هایی را نمایان کرد که تا جام جهانی باید برای حل آنها چاره اندیشید. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتسال ایران روز یکشنبه با شکست تایلند توانست قهرمانی جام ملت‌های آسیا را به کشورمان بازگرداند و با 13 قهرمانی، همچنان تیم بی‌رقیب تاریخ این رقابت‌ها به شمار می‌رود.

ملی‌پوشان ایران آغاز مقتدرانه‌ای در این جام نداشتند و پیروزی‌های نسبتاً دشوار مقابل افغانستان و کویت به دست آوردند. با این حال تیم رفته رفته بهتر شد و بازی با قرقیزستان در یک‌چهارم نهایی و دیدار مقابل تایلندِ میزبان در فینال را می‌توان بهترین عملکرد ایران در جام هفدهم دانست.

کشاورز: به قهرمانی جام ملت‌های فوتسال آسیا نیاز داشتیم

با توجه به در پیش بودن مسابقات جام جهانی فوتسال 2024 ازبکستان از 24 شهریور تا 15 مهر 1403، فوتسال ایران فرصت چندانی برای خوشحالی کردن ندارد. مشخصاً نکاتی به چشم می‌خورد که پیش از رقابت با بزرگان جهان در ازبکستان، باید مورد توجه مقامات فدراسیون فوتبال و نیز کادر فنی تیم ملی فوتسال قرار بگیرد که به ذکر برخی از آنها می‌پردازیم.

وضعیت قراردادهای مربیان تیم ملی

فدراسیون فوتبال همیشه در ابتدای هر سال، با مربیان تیم‌های ملی قراردادهای یک ساله‌ای می‌بندد و این اِشِل را در سال‌های گذشته حفظ کرده است. با این حال هنوز قرارداد سال 1403 وحید شمسایی و دستیارانش امضا نشده است. همچنین از فروردین سال 1401 که فعالیت کادر فعلی در تیم ملی فوتسال آغاز شد، مربیان در بهمن 1402 دستمزد 20 ماه فعالیت خود را گرفتند و حدود 19 ماه بدون پول کار کردند! با توجه به پتانسیل موفقیت در جام جهانی، فدراسیون‌نشینان نباید فوتسال را در اولویت‌های آخر قرار دهند.

آغاز متزلزل

ملی‌پوشان در نیمه اول بازی‌ها چندان زهردار نبودند و انگار به «تشر» کادر فنی بین دو نیمه نیاز داشتند. حتی 20 دقیقه اول دیدار مقابل بحرین و ازبکستان هم به شکست تیم ملی انجامید که در نیمه‌های دوم توانستیم جبران مافات کنیم. اگر این شرایط در جام جهانی نیز ادامه داشته باشد، ممکن است اختلاف ایران با رقبای بزرگ خود در جام جهانی بیشتر از یک گل شود و با ارائه بازی باکیفیت در نیمه دوم نیز فرصت جبران نداشته باشیم.

مرتضایی: افغانستان در فوتسال فرزند ایران است

راحت گل می‌خوریم؛ سخت گل می‌زنیم!

با وجود نمایش قابل قبول باقر محمدی در پنج مسابقه و نیز کلین شیت سعید مومنی در دیدار با کویت، گل‌های دریافتی تیم ملی ایران بیشتر از هر چیزی توی ذوق می‌زند. بحرین در مجموع دو بازی با افغانستان و کویت سه بار موفق به گلزنی شد، اما سه گل به ایران زد. شکی در پیشرفت تیم‌های آسیا و دشواری بازی مقابل تیم‌های کاملاً تدافعی نیست، اما دریافت 9 گل در شش مسابقه، آمار قابل قبولی برای یک تیم مدعی صعود به نیمه‌نهایی جام جهانی نیست.

علاوه بر گل‌هایی که خوردیم، موقعیت‌هایی در اختیار بازیکنان حریف قرار می‌گرفت که قطعاً تیم‌های بزرگ جهان به‌راحتی از آن نمی‌گذرند. سرعت پایین انتقال تیم ملی از حمله به دفاع و نیز عدم پوشش مناسب را می‌توان در میان دلایل این مسئله ذکر کرد. در کنار راحت گل خوردن در برخی از بازی‌ها، تیم ملی در دیدار برابر تیم‌هایی چون بحرین و ازبکستان کار سختی برای گشودن دروازه حریفان داشت.

فاصله کوتاه تا رسیدن به خطای ششم

خطاهای پُرتعداد مسئله دیگری است که باید تدبیری برای پرهیز از آن اندیشید. در فوتسال اگر تیمی پنج خطا در یک نیمه مرتکب شود، خطاهای بعدی آن نیمه برای حریف به پنالتی نقطه دوم تبدیل می‌شود. با توجه به اینکه برزیل و آرژانتین از بازیکنانی به‌مراتب تکنیکی‌تری نسبت به تیم‌های آسیایی بهره می‌برند، شاگردان شمسایی باید مراقب خطاهای خود باشند.

اسکوربرد سالن بانکوک آره‌نا در دقایق نخست فینال جام ملت‌ها نشان می‌داد که تایلندی‌ها دو خطا مرتکب شده‌اند و تنها یک خطا به نام ایران ثبت شده بود. ملی‌پوشان ایران در همین نیمه مرتکب چهار خطای دیگر شدند تا دقایق پایانی 20 دقیقه اول را با احتیاط بیشتری به پایان برسانند.

هاشمی در جمع ملی‌پوشان فوتسال: کارتان تازه آغاز شده است

پیشرفتی نامتناسب با آسیا

با توجه به پیشرفت چشمگیر فوتسال آسیا نمی‌توان همانند سال 1999 انتظار بردهای 21 یا 36 گله داشت. تیم‌های ملی قاره کهن با جذب مربیان سرشناس دنیا، هیچ شباهتی به تیم‌های عقب‌افتاده سابق ندارند و در جام جهانی 2021، هر پنج نماینده آسیا راهی دور حذفی شدند. با این وجود، ناهماهنگی بازیکنان ایران در بعضی دقایق بازی‌ها ارتباط زیادی با پیشرفت رقبا ندارد. از جمله در دیدار با بحرین که بازیکنان هم‌باشگاهی نیز یکدیگر را در زمین به‌خوبی پیدا نمی‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خالدآبادی: ان‌شاءالله این پنج فینال را می‌بریم و قهرمان می‌شویم
  • خالد آبادی: ان‌شاءالله این پنج فینال را می‌بریم و قهرمان می‌شویم
  • خالد آبادی: انشاالله این ۵ فینال را می‌بریم و قهرمان می‌شویم
  • طعنه مدیر بایرن: باز اشتباه نکنیم، رئال را می‌بریم
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • نمی‌توانیم به قهرمانی آسیا برسیم اما رتبه خودمان را بالا می‌بریم
  • نمی‌توانیم به قهرمانی آسیا برسیم ولی رتبه خودمان را بالا می‌بریم
  • تراکتور، قبل از استقلال، گیتار را به دست ارسلان داد + عکس
  • ارسلان قبل از استقلال گیتار به دست شد (عکس)
  • آردا گولر: رئال مادرید گفت که من وارث لوکا مودریچ خواهم بود