Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمانیان در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری  که هم اکنون در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در حال برگزاری است، گفت: به عنوان یک سازمان حاکمیتی در عرصه تحقیق د تولید تکنولوزی و انتقال محصول صنعتی سابقه درخشانی دارد و ۷ پژوهشکده و تعداد زیادی آزمایشگاه مرجع داریم.

او افزود: تشکیل زنجیره ایده تا محصول در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی بسیاز مشهود است و ۱۴۰ شرکت داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانیان تصریح کرد: پژوهشگده ها پس از تولید فناوری آن را در اختیار شرکت های فناور قرار می دهند و آن شرکت ها، محصولات فناور را تولید می کنند.

رئیس پژوهشگاه علمی و صنعتی ایران ادامه داد: ۴۲ طرح پژوهشی از شرکت های فناور به پژوهشکده های سازمان طی دو ماه اخیر پیشنهاد شده که الگوی خوبی است و باید آن را در سطح کشور گسترش دهیم.

زمانیان بیان کرد: با توجه به‌ ساخت ماهواره مصباح در کشور و انتقال فناوری ساخت ماهواره به کشور، ماهواره ای را در دانشکده برق به نام ماهواره آیات در حال ساخت داریم که ماهواره پیش بینی زلزله است.

داروهای تحریمی در ایران ساخته می شوند

زمانیان افزود: به دنبال ساخت داروهای تحریمی هستیم و آزمایشگاه ایزوتوپی نداریم جز در یک یا دو عنصر، اما در مابقی موارد وابسته به خارج هستیم.


او بیان کرد: سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران آمادگی همکاری در فعالیت های تحقیقاتی را با تمام دانشگاه های کشور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرتاب ماهواره ماهواره مخابراتی علمی و صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد

آفتاب‌‌نیوز :

سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده‌ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال‌های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه‌ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محور‌های پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش‌ها روی آن‌ها کار می‌کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه‌ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می‌یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی